Flair down again?

Answered

Comments

5 comments

  • Official comment
    Avatar
    Flair Support

    Hi Brian,

    We have no downtime to report, but this may have something to do with ecobee's servers going down this morning. Starting at 6:55 AM EST, according to status.ecobee.com. there was an interruption to the app, web portal, and third-party integrations. They claim this was restored around 7:51 AM EST, but it looks like there is some residual downtime with third-party integrations. 

    Thank you for bringing this to our attention. If you would like us to troubleshoot further why your Pucks may have gone offline, I can close this post (to create one unified stream of communication) and send your query over to a support engineer. 

     

     

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Wuttke

    Not sure what the "exact" problem was. I noticed on my gateway puck that wasn't showing up in the app that on the screen the "wifi symbol" wasn't showing. I went into Settings and clicked "Make Gateway". Not sure why it wasn't a gateway anymore.... It has been unplugged a couple times the last couple days.

    Seems to be all good now.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Flair Support

    If this happens again, please feel free to send us a message and we can dig deeper into what may have been happening. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Wuttke

    Seems like the gateway puck isn't responding at all now.

    Is there a "reset" button on the device?

    I'll contact support for more info

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Wuttke

    The device by itself (no buttons pressed) did a factory reset and OTA Update and now seems to be working fine again.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.